Do you need a Korea domestic agent?

Answer three questions to see whether Korea's Game Industry Promotion Act requires your company to designate a domestic agent.

Question 1Did any single mobile title average 1,000 or more installs a day in Korea last calendar year (about 365,000 a year)?
Question 2Was your company's total revenue KRW 1 trillion or more in the last fiscal year?
Question 3Does your company have an address or office (place of business) in Korea?

Your result

Answer the questions to see your result.

This check is a guide, not legal advice. The legal tests are in Article 31-2 of the Game Industry Promotion Act and its Enforcement Decree.

How the thresholds work

  • You must designate if, in the previous year, your company's total revenue was KRW 1 trillion or more, or any one mobile title averaged 1,000 installs a day on devices sold in Korea (365,000 a year).
  • The Ministry of Culture, Sports and Tourism (MCST) can also request designation after an incident, even if neither threshold is met.
  • Designation has been required since October 23, 2025. The amended Act, in force from April 21, 2027, adds duties.

Want the answer in writing?

Send us your company name and your titles live in Korea. We reply within one business day.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.